Cărți

print digital

print formate Mari

Materiale promoționale

Date contact

Copyright © 2017-2018
Intermedia Group

Cărți tipărite digital, diverse formate, tiraje la cerere, legate prin boșare: acest procedeu se recomandă în special produselor ce depășesc numărul minim de 64 de pagini.

În funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră, configurăm produsele în formate și dimensiuni diferite. În ceea ce privește copertele, acestea pot fi realizate atât din carton presat caşerat sau din cartoane de diferite grosimi, simple sau texturate.

Printurile pot fi atât în variantă clasică, alb negru, cât și color, în funcție de specificul produsului. De asemenea, puteți opta între mai multe variante de suport, tipul de hârtie utilizat pentru pagini, sau de carton pentru coperte; de operații de finisare pentru copertă, cum ar fi infoliere mata/lucioasă, lăcuire selectivă, folio.

De asemenea, pentru a putea evita orice fel de inconvenient, am implementat și posibilitatea de a solicita o mostră în prealabil, pentru a o putea analiza și semnala în timp util orice fel de eroare, astfel încât noi să o putem rezolva în cel mai scurt timp și să onorăm fără probleme întreaga comandă.

CĂRȚI BROȘATE

FormatHârtie

Spune-ne ce-ți dorești?

În cel mai scurt timp un reprezentant Intermedia Group va prelua solicitarea, urmând ulterior să vă contacteze pentru mai multe detalii.

Nume*
Telefon*
E-mail*
Mesaj*