Alegeti sistemul de afisare cel mai potriviti pentru spatiul disponibil si pentru mesajul pe care doriti sa-l transmiteti.

Modele sisteme de expunere
Roll-up

Roll-up-ul este un sistem de expunere mobil, folosit pentru reclamă la expoziții, prezentări, vitrine, holuri, recepții…

Roll-up-ul conține afișajul propriuzis de dimensune 85cm X 2m, printat full color pe material special care își păstrează ținuta în timp, nu se curbează, și mecanismul de susținere format dintr-o casetă metalică, picioare, tija metalică și geanta de transport.

Acesta se strange la sfarșitul perioadei de prezentare prin rulare în cutia metalică devenind foarte mic și usor de transportat în geanta pentru transport. Afișajul poate fi simplu înlocuit cand nu mai este de actualitate, mecanimul putând fi folsit cu un alt afișaj în continuare.

Preț roll-up – ( mecanism + print pe material special ) este de 140 lei;
Preț afișaj – (print pe material special) 70 lei;

Prețurile nu includ TVA
People stopper

People stopper-ul sau “capra”, cum mai este numită, este un sistem de expunere folosit, în general pe trotuare, terase, holuri …

People stopper-ul conține un mecanism în formă de triunghi cu două fețe pe care se pot pune afișele de reclamă sub plasticul de protecție.

In funcție de dimensiune prețul acestora ( mecanism + două printuri) este:

People stoper A0 – (119 cm X 84 cm) – 350 lei;
People stoper B1 – (70 cm X 100 cm) – 330 lei;
People stoper B2 – (50 cm X 70 cm) – 310 lei;
People stoper A1 – (84 cm X 59.4 cm) – 300 lei;

Prețurile nu includ TVA
Rame click

Ramele click sunt un sistem de afișare tip tablou cu ramă de aluminiu pentru expuneri de mici dimensiuni …

Sub folia de protectie se afla afisajul propriu zis care poate fi usor inlocuit ridicand margine ramei pana cand aceasta face click permitand scoaterea plasticului de protectie si inlocuirea afisajului.

Preț rama click A3 – (42 cm X 29,7 cm) – 60 lei;
Preț rama click A2 – (59,4 cm X 42 cm) – 90 lei;

Prețurile nu includ TVA