Despre noi

Cu o experienţă de peste nouă ani pe piaţa printului şi al design-ului, tipografia INTERMEDIA vă oferă o gamă largă de produse şi servicii tipografice.

Vă oferim nu doar calitatea produselor noastre la un preţ avantajos ci şi promptitudine la toate cerinţele dumneavoastră. Scopul nostru este de a oferi clienţilor noştri cea mai bună calitate la un preţ cât mai mic.

Misiunea noastră este de a oferi şi servicii de consultanţă în conceperea produselor şi realizarea acestora în cel mai scurt timp posibil.

De la noi puteţi comanda rapid la preţuri de producător. Gama produselor realizate se diversifică şi se extinde mereu, încercand să satisfacă standardele dumneavoastră de calitate.

Design grafic profesional

Departamentul nostru de design cu o vastă experienţă în domeniu şi un larg portofoliu de clienţi, vă stă la dispoziţie pentru concepţia şi realizarea produselor de care aveţi nevoie, de la sigla firmei dumneavoastră până la mape de prezentare, flyere, broşuri, cataloage, carţi de vizită, etc, cu alte cuvinte tot ce aveţi nevoie pentru a promova firma sau produsele dumneavoastră.